Tekst grootte

Laatste Nieuws

*Vrijdag 01 november 2019 EKspresZÓ Live ( i.p.v. Weert Swingt)

*Vanaf donderdag 3 oktober a.s. is onze herfstkaart weer aanwezig met o.a.

Een heerlijke wildbouillon met groenten en wild onder een dakje van bladerdeeg.

Pasteitje van hazenpeper geserveerd met rode kool en half stoofpeertje,

Salade van balkenbrij met gekaramelliseerde appeltjes en vinaigrette, geserveerd met desembrood.

Salade van herten ham geserveerd met diverse soorten bospaddestoelen, cranberry, notendressing en desembrood.

Huisgemaakte hazenpeper op de wijze zoals oma dat vroeger maakte met stoofpeertje, rode kool en aardappelkroketjes.

Voor de lunch is er ook nog wit, bruin of meergranen desembrood met balkenbrij, gekaramelliseerde appeltjes en appelstroop.

 

*Volg ons ook op FACEBOOK  EKspresZÓ Lunchroom-Brasserie.
en INSTAGRAM                       ekspreszo_lunchroom_brasserie

John en Carien van Ekkendonk.





















Team EKspresZÓ.

Herstel standaard settings